Kartoffelsalat (Amanida de patata)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es pelen les patates i es tallen a daus mitjans. Es posen en aigua natural sense sal per tal de treure-lis midó. S'escorren i es posen a coure en una olla amb aigua amb sal i les dues fulles de llorer. Quan estiguin fetes es treuen de l'olla i es posen en la safata que s'emprarà per a servir l'amanida i es deixa que es refredin. A continuació es posen a la nevera.
Ens posem a fer una salsa maionesa amb la batedora. Posem en el pot de batre l'ou sencer, un polsim de sal, unes gotes de llimona i l'oli de gira-sol. Posem el braç de la batedora al fons i ho batem a velocitat màxima. Quan la tenim lligada la passem a un bol. Tallem la ceba a daus i la barregem amb la salsa maionesa i hi afegim l'aigua de la remolatxa bullida. Ho remenem tot ben remenat. Ha de quedar una salsa rosada i un poc consistent. La posem a la nevera una estona.
Anem a muntar l'amanida. Agafem la safata on tenim les patates, afegim la salsa que hem fet i ho mesclem. Posem per sobre les rodanxes de remolatxa. Ja la podem servir. Bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se