Pasta de full amb peres ( Estrudel )
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Ingredients
- Sis peres tipus blanqueta o conference
- Una planxa de pasta de full de mida gran
- Sucre
- Cent grams de pinyons
- Dos ous batuts
- Aigua
- Farina
6 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un cassó gran
Un colador
Un pinzell
Un estri per treure el cor de les peres
Un full de paper sulfuritzat
Una safata plana per el forn
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, en un cassó amb una mica d'aigua, posem a coure les peres pelades tallades a trossos regulars. Quan són cuites, les escorem i les reservem.
A part, espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i tot seguit la punxem. A continuació, posem les peres cuites en el centre de la pasta de full, ho pintem tot plegat amb els ous batuts, i tot seguit dobleguem la pasta de full, tot dobleguant totes les vores. Seguidament, pintem tota la superfície amb ou batut, escampem els pinyons i ho espolsem amb força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada, i ja la podrem treure i servir-la a taula en una safata de cartró amb una blonda.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.