Arròs a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams d'arròs Montsià
  • Un pebrot verd ratllat
  • Un pebrot vermell ratllat
  • Mitja ceba ratllada
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un raig de conyac
  • Un raig de moscatell
  • Un raig de vi blanc
  • Colorant per l'arròs
  • 4 escamarlans
  • 4 llagostins
  • 12 musclos
  • 12 cloïsses
  • Dues sípies petites
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Picada d'all i julivert
  • Tomàquet fregit [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una paellera per quatre raccions
Un cassó mitjà
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim tant els musclos com les cloïsses, i ho reservem colant el suc de la cocció.
A part, en la mateixa paellera on farem l'arròs, amb un rajolí d'oli, fregim els escamarlans i els llagostins i els reservem.
En la mateixa paellera on hem fregit el marisc, amb un rajolí d'oli, fregirem : les sípies tallades a trossets menuts, el pebrot vermell, el pebrot verd, i la ceba ratllada.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim : un raig de tomàquet fregit, un raig de conyac, un raig de moscatell i un raig de vi blanc. Tot seguit, afegim l'arròs, la sofregim juntament amb tots els ingredients, hi afegim un polsim de colorant i tres cullerades de picada d'all i julivert, seguidament afegim el fumet i corregim de sal.
Quan ja s'ha cuit uns deu minuts aproximadament, ho enfornem a 180º deu minuts més, fins que l'arròs ja és cuit, i ho podrem servir a taula en la mateixa paella.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: