Arròs a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams d'arròs Montsià
- Un pebrot verd ratllat
- Un pebrot vermell ratllat
- Mitja ceba ratllada
- Sal
- Oli d'oliva
- Un raig de conyac
- Un raig de moscatell
- Un raig de vi blanc
- Colorant per l'arròs
- 4 escamarlans
- 4 llagostins
- 12 musclos
- 12 cloïsses
- Dues sípies petites
- Fumet de peix
- Picada d'all i julivert
- Tomàquet fregit
4 racions
Utensilis
Una paellera per quatre raccions
Un cassó mitjà
Un colador fí
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim tant els musclos com les cloïsses, i ho reservem colant el suc de la cocció.
A part, en la mateixa paellera on farem l'arròs, amb un rajolí d'oli, fregim els escamarlans i els llagostins i els reservem.
En la mateixa paellera on hem fregit el marisc, amb un rajolí d'oli, fregirem : les sípies tallades a trossets menuts, el pebrot vermell, el pebrot verd, i la ceba ratllada.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim : un raig de tomàquet fregit, un raig de conyac, un raig de moscatell i un raig de vi blanc. Tot seguit, afegim l'arròs, la sofregim juntament amb tots els ingredients, hi afegim un polsim de colorant i tres cullerades de picada d'all i julivert, seguidament afegim el fumet i corregim de sal.
Quan ja s'ha cuit uns deu minuts aproximadament, ho enfornem a 180º deu minuts més, fins que l'arròs ja és cuit, i ho podrem servir a taula en la mateixa paella.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1778 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.