Cuixa de Pollastre amb Herbes Provençals
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cuixes de pollastre obertes
- Herbes Provençals (espècie que trobaràs al Mercadona)
- Oli
- Sal
2 racions
Elaboració
Posa les cuixes en una paella amb una mica d'oli calent a foc lent.
Posa-li sal i empolvora amb les herbes generosament.
Tapa i dóna-li la volta de tant en tant fins que quedin daurades.
Queden hiper bones.
30min
Notes
Com a segon plat és bo i ràpid.
Es fa mentre prepares unes mongetes tendres amb patates i una amanida.
Per exemple.
Etiquetes: La cuixa és molt melosa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.