Pollastre escabetxat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pollastre de quilo i mig
- Deu grans d'all sense pelar, aixafats
- Un grapat de grans de pebre negre
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Dues fulles de llorer
- Pebre vermell dolç
- Un got de ví blanc
- Un got de vinagre blanc
- Sal
- Oli d'oliva
- Brou de pollastre
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim el pollastre tallat a trossos regulars, salpebrat, juntament amb els alls aixafats.
Quan ja és mig rosset, afegim : un grapat de grans de pebre negre, el llorer, la farigola, el romaní, dues cullerades de pebre vermell dolç, un got de ví blanc i un got de vinagre blanc.
Quan tot el conjunt ja ha cuit una estona, afegim el brou de pollastre que ho cobreixi tot, posem el foc a baixa temperatura, corregim de sal, tapem la cassola, i deixem que cogui fins que el pollastre sigui ben cuit. Seguidament, destapem la cassola, pujem una mica la temperatura, corregim un altre cop de sal, i tot seguit, ja tindrem el pollastre llest per servir.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.