Endivies i espàrrecs verds a la planxa, amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres endivies grans
  • Un manat d'espàrrecs verds, de cultiu
  • La meva salsa romesco( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

3 racions

Utensilis

Una planxa
Unes pinces per la planxa
Una safata de porcellana blanca
Una salsera de porcellana blanca, amb una cullereta

Elaboració

Primerament, tallem les endivies a lo llarg, en quatre trossos.
Seguidament, quan la planxa és ben calenta, l'espolsem amb força sal i pebre negre pel damunt.
Tot seguit, posem les endivies i els espàrrecs ben posats al damunt, hi afegim un rajolí d'oli, i anem donant-lis voltes de tant en tant, per tal que es coguin uniformement.
Un cop les verdures són cuites, les posem a la safata d'una manera abellidora, i al costat, posem una salsera amb el romesco, per tal que cadasqú, es posi el que desitxi, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: