Endivies i espàrrecs verds a la planxa, amb romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres endivies grans
- Un manat d'espàrrecs verds, de cultiu
- La meva salsa romesco( la podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
3 racions
Utensilis
Una planxa
Unes pinces per la planxa
Una safata de porcellana blanca
Una salsera de porcellana blanca, amb una cullereta
Elaboració
Primerament, tallem les endivies a lo llarg, en quatre trossos.
Seguidament, quan la planxa és ben calenta, l'espolsem amb força sal i pebre negre pel damunt.
Tot seguit, posem les endivies i els espàrrecs ben posats al damunt, hi afegim un rajolí d'oli, i anem donant-lis voltes de tant en tant, per tal que es coguin uniformement.
Un cop les verdures són cuites, les posem a la safata d'una manera abellidora, i al costat, posem una salsera amb el romesco, per tal que cadasqú, es posi el que desitxi, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1925 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.