Cuixetes de pollastre estofades amb olives trencades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- Vuit cuixetes de pollastre
- Llard
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, aixafats
- Dues fulles de llorer
- Mitja pastilla de concentrat de pollastre
- Un got de ví ranci
- Una cullerada de xocolata en pols
- Julivert picolat
- Ametlles torrades
- Pa fregit
- Aigua
- 150 grams d'olives verdes trencades
- Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Un cullerot
Elaboració
Primerament, posem la mitja pastilla de concentrat de pollastre amb aigua, en un cassó, i deixem que arrenqui a bullir, i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les cuixetes salpebrades. Quan són mig rosses, afegim: la ceba, dos alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví ranci i una mica de brou de pollastre, que cobreixi les cuixetes. Ho posem a foc mitjà, i deixem que cogui tot plegat, fins que les cuixetes estiguin cuites.
A part, fem una picada amb : un all pelat, pa fregit, ametlles torrades, julivert picolat, i una cullerada de xocolata en pols, amb una mica de brou.
Passem la batedora, i ho afegim a la cassola juntament amb les olives trencades.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
807 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.