Meló a la planxa amb sucre cremat i gelat de vainilla
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un meló mitjà
- Mantega
- Sucre
- Gelat de vainilla
4 racions
Utensilis
Una planxa
Un estri per fer boles de gelat
Una espàtula plana metal·lica
Quatre plats de porcellana de postre
Un bufador o pala de cremar
Elaboració
Primerament, pelem el meló, retirem les llavors i el tallem a rodelles d'un dit de gruix.
Seguidament, l'untem amb mantega per les dues cares i ho posem damunt la planxa a foc baix, fins que el meló quedi una mica rosset.
Tot seguit, posem les rodanxes de meló en cada plat, ho espolsem amb el sucre, i tot seguit ho cremem amb l'ajud del bufador o la pala de cremar.
En el moment de servir-ho a taula, en el forat del centre de la rodella de meló, afegim una bola de gelat de vainilla, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1876 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.