Meló a la planxa amb sucre cremat i gelat de vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un meló mitjà
  • Mantega
  • Sucre
  • Gelat de vainilla

4 racions

Utensilis

Una planxa
Un estri per fer boles de gelat
Una espàtula plana metal·lica
Quatre plats de porcellana de postre
Un bufador o pala de cremar

Elaboració

Primerament, pelem el meló, retirem les llavors i el tallem a rodelles d'un dit de gruix.
Seguidament, l'untem amb mantega per les dues cares i ho posem damunt la planxa a foc baix, fins que el meló quedi una mica rosset.
Tot seguit, posem les rodanxes de meló en cada plat, ho espolsem amb el sucre, i tot seguit ho cremem amb l'ajud del bufador o la pala de cremar.
En el moment de servir-ho a taula, en el forat del centre de la rodella de meló, afegim una bola de gelat de vainilla, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: