Arròs amb popets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Popets congelats de mida 40/60 ( 40 popets )
- Marca per paelles i fideuas ( la podeu trobar a les meves receptes )
- El meu fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
- Picada d'all, oli i julivert
- 500 grams d'arròs bomba " Montsià "
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una paellera per sis persones
Una paella gran
Un plat de fusta, per posar la paellera quan la traiem del forn
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament en una paella, saltem els popets amb unes cullerades de picada a foc baix, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, fem la marca per paelles com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta i el reservem calent damunt la planxa.
En el moment de fer l'arròs, posem la marca i els popets a la paellera, ho remenem una mica i tot seguit afegim l'arròs. Ho remenem ben remenat, afegim el fumet, corregim de sal, i ho coem en el foc baix uns deu minuts. Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que l'arròs ja és cuit. La traiem del forn i la deixem reposar cinc minuts damunt el plat de fusta, abans de servir-la a taula en la mateixa paellera.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4008 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.