Coca de pasta de full amb crema pastissera i melindros
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un paquet de 600 grams, de melindros
- Un paquet de xocolata en pols
- Sucre
- Una placa de pasta de full
- Farina
6 racions
Utensilis
Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró rectangular, amb blonda
Un bufador
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un colador fí, petit
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem amb l'altre corró. Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem un rectangle de pasta de full, de trenta centimetres de llarg, per quinze d'ample, i l'enfornem a 180º, en una safata amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és cuita. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full, amb crema pastissera. Tot seguit, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb el bufador. Seguidament, la posem damunt la safata de cartró, i amb molta cura tapem tota la crema amb els melindros amb la part plana tocant la crema. Quan ja esta coberta la crema amb els melindros, agafem un colador fí petit, amb xocolata en pols, i espolsem tots els melindros pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.