Sopa de tardor
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres litres d'aigua mineral
- Una pastilla de concentrat de pollastre
- Sal
- Una col petita
- Tres patates pelades
- 200 grams de cigrons cuits
- 200grams de fideus del nº2
- Dos alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una sopera de pocellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una paella petita
Elaboració
Primerament, fiquem tres litres d'aigua mineral en una cassola fonda juntament amb una pastilla de concentrat de pollastre, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, netegem la col la tallem a trossos menuts i la fiquem a la cassola.
Després, tallem les patates a quadradets menuts i els fiquem a la cassola, juntament amb els cigrons cuits i els fideus del nº2. Quan veiem que tot plegat és cuit, en una paella amb oli d'oliva sofregim els alls laminats, i quan són rossos afegim una cullerada de pebre vermell dolç, remenem abans no es cremi, i ho afegim a la cassola juntament amb la sopa.
Corregim de sal, i ja ho podrem ficar a la sopera i treure-ho a taula juntament amb les escudell-etes.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2327 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.