Pops amb patates i pebrot vermell
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pops mitjans tirant a grans (1 per persona)
- Una ceba gran
- Un pebrot vermell gran
- Una cabeça d'alls
- Un tomàquet madur gran a trossets (pelat i sense llavors)
- Dos gots de quart de pèsols
- Patates
- Un gotet de vi de cuinar (100 o 125 ml.)
- Sal
- Cúrcuma (potet d'espècie que trobareu al Mercadona (una cullerada de las petites)
4 racions
Elaboració
Neteja els pops treien lo de dintre del cap i també els ulls.
Els poses a la cassola a foc lent i o vas remenant i controlant.
Mentre talla a trossets petits la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Espera que els pops hagin quedat casi sense aigua.
Tot seguit poses oli a la cassola i afegeixes el que hem preparat.
Remena.
Posa els pèsols.
Deixa la cabeça d'alls amb la pell lila i posa-la al mig de la cassola.
Tapa la cassola.
Remena i controla al menys durant 1 hora i mitja. (quan porti mitja hora fent-se posa el vi)
Mentre prepara les patates. (si les peles de seguida, mentre deixa-las amb aigua per que no ennegreixin)
Quan arribi el moment esbandeix-las i posa-les a la cassola.
Tot seguit posa sal al teu gust i la cullerada de cúrcuma.
Remena.
Cobreix d'aigua.
Torna a remenar.
Un cop comença a bullir espera uns 25 m. sense deixar de controlar i ja pots tancar el foc.
(No tapis la cassola mentre es fan les patates, queden mes senceres)
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1786 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.