Pops amb patates i pebrot vermell

Ingredients

  • Quatre pops mitjans tirant a grans (1 per persona)
  • Una ceba gran
  • Un pebrot vermell gran
  • Una cabeça d'alls
  • Un tomàquet madur gran a trossets (pelat i sense llavors)
  • Dos gots de quart de pèsols
  • Patates
  • Un gotet de vi de cuinar (100 o 125 ml.)
  • Sal
  • Cúrcuma (potet d'espècie que trobareu al Mercadona (una cullerada de las petites)

4 racions

Elaboració

Neteja els pops treien lo de dintre del cap i també els ulls.
Els poses a la cassola a foc lent i o vas remenant i controlant.
Mentre talla a trossets petits la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Espera que els pops hagin quedat casi sense aigua.
Tot seguit poses oli a la cassola i afegeixes el que hem preparat.
Remena.
Posa els pèsols.
Deixa la cabeça d'alls amb la pell lila i posa-la al mig de la cassola.
Tapa la cassola.
Remena i controla al menys durant 1 hora i mitja. (quan porti mitja hora fent-se posa el vi)
Mentre prepara les patates. (si les peles de seguida, mentre deixa-las amb aigua per que no ennegreixin)
Quan arribi el moment esbandeix-las i posa-les a la cassola.
Tot seguit posa sal al teu gust i la cullerada de cúrcuma.
Remena.
Cobreix d'aigua.
Torna a remenar.
Un cop comença a bullir espera uns 25 m. sense deixar de controlar i ja pots tancar el foc.
(No tapis la cassola mentre es fan les patates, queden mes senceres)

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: