Romesco de sípia, cloïsses i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera
Un cassó gran
Un cassó mitjà
Un colador fí
Un batedor de varetes

Elaboració

Pimerament, pelem les patates i les tallem a rodelles d'un dit de gruix, i les reservem.
A part, fiquem la sípia en un cassó amb: aigua, sal, el pebre negre en gra, el llorer, la ceba i la branca d'api. Quan la sípia ja és cuita, la tallem a trossos regulars i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb un dit d'aigua obrim les cloïsses i les reservem tot passant els suc per un colador fi.
A continuació, en una cassola marinera, fiquem un got de conyac i quan és calent, l'encenem i quan encara és encès, afegim quatre cullerots de romesco i remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim els suc de les cloïsses i el fumet tot deixant que arrenqui a bullir uns quinze minuts.
Seguidament, afegim les patates i deixem que coguin a foc lent.
Quan les patates siguin mig cuites, afegim: la sípia trossejada i les cloïsses, corregim de sal,donem unes voltes a la cassola i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se