Sopa de carbassa amb calçots, arròs i mongetes del ganxet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres de brou de pollastre(el trobareu a les meves receptes)
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- 150 grams d'arròs tipus bomba
- La part blanca de vuit calçots tallats a rodelles
- Oli d'oliva
- 500 grams de carbassa tallada a quadradets
- Sal
- Pebre negre en pols
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Un paella mitjana
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fiquem el brou i la carbassa en el foc i deixem que arrenqui el bull.
Quan la carbassa ja és cuita, passem la batedora elèctrica i tot seguit ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa, amb l'ajud del colador xinès.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fregim els calçots salpebrats una mica i els reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit fem que arrenqui el bull la sopa de carbassa, i tot seguit afegim : l'arròs i les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat.
Seguidament, afegim els calçots, corregim de sal i deixem que s'acabi decoure tot plegat. Un cop la sopa ja està feta, la fiquem en la sopera, i la servim a taula juntament amb les escudelletes.
1h 30min
Notes
Aquesta sopa, si no és temps de calçots, la podem fer amb porros
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.