Tarta de Santiago
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 ous
- 125grs.sucre
- 150grs.ametlla crua molta
- 1 cullereta de llevat en pols
- 40 grs. mantega
- Sucre de llustre
Elaboració
En un bol, bateu bé els ous sencers, junt amb el sucre, fins que quedi una pasta espessa i esponjosa. Afegiu les ametlles barrejades amb el llevat. Al mateix temps, aneu-hi afegint la mantega fosa i refredada, remanant tan poc com pogueu, el just per que quedi unit.
S'ha aboca al motlle rodo d'un diametre de fondo per uns 25 o 30 cm. de ample i es cou al forn a una temperatura de 160º-170º uns 25 minuts.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.