Gambots sobre llit d'escarola amb salsa tàrtara
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze gambots pelats
- Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
- Una escarola gran
- Oli d'oliva
- Conyac
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic gran
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els gambots uns tres minuts, els flamegem i els reservem.
Tot seguit, netegem l'escarola la tallem ben menuda i la reservem.
En el moment de muntar els plats, fem tres llits d'escarola en el centre del plat amb forma de triangle, al damunt de cada llit, fiquem un gambot, els cobrim amb una mica de salsa tartàra, els hi afegim un polsim de julivert picolat pel damunt, i ja els podem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina per les festes La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1715 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.