Rotllets de salmó fumat farcits de fuagras casolà i salsa tàrtara
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fuagras casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
- Deu talls de salmó fumats de mida gran
- Un enciam tipus iceberg
5 racions
Utensilis
Una mànega pastissera
Una safata rectangular gran de porcellana
Una mànega pastissera petita amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, tallem l'enciam iceberg en juliana molt fina, i fem un bon matalàs a la safata de porcellana, i ho reservem.
A continuació, fiquem els talls de salmó damunt el marbre de la cuina, i amb la mànega pastissera, fem una tira de fuagràs en el centre del tall de salmó, i tot seguit l'enrotllem com si fos un caneló, i un cop fets tots el rotllets, els anem posant a la safata, damunt del llit d'enciam.
Ja per acabar, amb la mànega pastissera petita plena de salsa tàrtara, fem una tira de salsa al damunt de cada rotllet, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes que s'apropen.
Etiquetes: Cuina per les festes La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.