Rotllets de salmó fumat farcits de fuagras casolà i salsa tàrtara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fuagras casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
  • Deu talls de salmó fumats de mida gran
  • Un enciam tipus iceberg

5 racions

Utensilis

Una mànega pastissera
Una safata rectangular gran de porcellana
Una mànega pastissera petita amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, tallem l'enciam iceberg en juliana molt fina, i fem un bon matalàs a la safata de porcellana, i ho reservem.
A continuació, fiquem els talls de salmó damunt el marbre de la cuina, i amb la mànega pastissera, fem una tira de fuagràs en el centre del tall de salmó, i tot seguit l'enrotllem com si fos un caneló, i un cop fets tots el rotllets, els anem posant a la safata, damunt del llit d'enciam.
Ja per acabar, amb la mànega pastissera petita plena de salsa tàrtara, fem una tira de salsa al damunt de cada rotllet, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes que s'apropen.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: