Rap amb pinyons
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de rap
- 100grs. de pinyons
- Una capsa de pésols extra-fins
- Un ramet de julivert
- Un raig de vi blanc
- 4 alls
- Un raig d'aigua
- Oli
4 racions
Elaboració
Fregir una mica el rap en una paella.(salar i enfarinar)
Posar un raig d'oli en una cassola, triturar els pinyons, julivert, alls, vi, aigua i es posa a la cassola.
S'ha de coure una mica,(vigilar que no s'enganxi si es massa espès afegir aigua o brou de peix), i quan faci un rate't de xup-xup, s'hi afegeix el rap fregit i els pèsols.
Passats uns 5 minuts comprovar si es prou cuit.(El rap no és bo massa cuit, ha de quedar tou).
També es pot fregir unes escarxofes i posar-les a la cassola una vegada tot fet.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.