Rap estofat al cava amb favetes babi
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze supremes de rap d'uns 150 grams cadascuna
- 200 grams de favetes babi congelades
- Mitja ampolla de cava "brut nature"
- Tres cullerots de fumet de peix "blanc"(el trobareu a les meves receptes)
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba tendra picolada
- Tres alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Maizena (si cal)
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el cava, el fumet de peix i deixem que arrenqui el bull.
A part, coem les favetes amb aigua i sal, fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim a la cassola juntament amb el cava i el fumet de peix.
Seguidament, afegim les supremes de rap salpebrades, fiquem el foc baix i deixem que coguin les supremes.
Un cop cuites, corregim de sal, espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1481 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.