Rosada amb romesco, pèsols i ous picats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un cassó mitjà
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal bullim els ous durant deu minuts, tot seguit, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els pèsols al seu punt, els escorrem i els reservem.
A continuació, fiquem un got de conyac a la cassola marinera, l'escalfem i l'encenem.
Tot seguit, afegim els tres cullerots de romesco, el fumet de peix i ho remenem amb el batedor de varetes a foc baix.
Seguidament afegim els talls de rosada salpebrats i deixem que coguin fins que veiem que són cuits al nostre gust.
Mentre es cou la rosada, afegim els pèsols i els ous picats, corregim de sal i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se