Corona d'espinacs
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espinacs
- Formatge ratllar
- 3 ous
- Pa ratllar per al motlle
- Mantega
- Sal
10 racions
Utensilis
Un motlle de tipus corona
Elaboració
Primer de tot, netegem els espinacs i els esbandim dos o tres cops a fi que no els quedi sorra. Els posem al foc amb aigua i els fem bullir entre 6 i 8 minuts.
Un cop cuits, els escorrem tant com puguem, procurant que no els quedi gens d'aigua.
Tot seguit, fem una beixamel amb una cebeta petita, que hem tallat fina a la paella. Hi afegim 1 got de llet ,2 cullerades de farina, 1 cullerada de farina de blat de moro i una mica de nou moscada.
Fem que arrenqui el bull i traiem la paella del foc. Desprès, la barregem amb els espinacs, els rovells d'ou i, també, amb les clares al punt de neu.Finalment, hi afegim el formatge ratllat.
Per acabar, untem un motlle de tipus corona, l'omplim i el posem al bany maria durant 45 minuts. Deixem que se refredi una mica i ja el podem desemmmotllar.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.