Corona de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de xocolata fondant
- 4 ous
- 150 g de sucre
- 1 cullerada de cafè
- 2 cullerades de farina
- 150 g de mantega
- 100 g d'ametlles crues mòltes
8 racions
Elaboració
Trossegeu la xocolata, poseu-la en una cassó junt amb la mantega a trossets i el cafè al bany María.
En un bol, treballeu els rovells amb el s
ucre fins que us quedi una barreja escumosa. Aboqueu-hi el xocolata fos. Remeneu-ho amb un batedor. Incorporeu-hi la farina i les ametlles. Remeneu-ho bé.
Incorporeu-hi les clares montades a punt de neu fortes amb molta suavitat.
Unteu un motlle corona amb margarina i empolsat amb farina. Aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant uns 25 a 30 minuts.
Deixeu refredar una mica i aboqueu-ho damunt d'una safata de servir i serviu-ho acompanyat d'una salsa de fruita que volgueu.
1h
Notes
Podeu fer-lo amb motllo rodó
Etiquetes: Rodó xoco Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.