Patates amb espècies al forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates
- 2 cullerades d'oli
- Sal, pebre, pebre vermell dolç (paprika), all molt i herbes provençals (personalitzable)
- Aigua
- Salsa al gust (opcional)
4 racions
Elaboració
1) Preescalfem el forn a 200ºC.
2) Netejar les patates amb la pela i eixugarles bé.
2) Tallar les patates per la meitat, tallar aquesta meitat per la meitat i aquest últim tros també per la meitat (o com vulgueu, no sóc ningú per dir-vos que només hi ha una bona forma de tallar patates).
3) Posem tots els trossos en un bol.
4) En un bol petit fem la barreja d'espècies (per 6 patates seria aprox 2 culleretes de sal, la resta d'espècies depen molt del gust de cadascú).
5) Al bol de les patates hi afegim 2 cullerades d'oli i barregem amb les mans perquè es distribueixi uniformament a totes les patates, un cop ho aconseguin afegim les esp`cies i barregem amb els mans de nou.
6) Col·loquem les patates sobre una plata de forn preferiblement reixada amb un paper de forn a sota. A la part de sota del forn hi posem una plata fonda on afegirem un rajolinet d'aigua (com més aigua més tove si menys cruixent quedaran les patates, per tant poseu-la al gust).
7) Posem les patates a coure al forn durant uns 10-15 minuts depenent de com de cruixents ens agradin.
8) Retirem del forn i servim amb la salsa que preferim (jo recomano Ketchup o barbacoa!)
25min
Notes
Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/-VufJCa7poQ
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.