Crema de surenys o tambe de Ceps
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per olla a pressió
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3/4 de surenys o de ceps,
- Una ceba grossa
- 4 tomàquets madurs
- 3 llesques de pa de pagès del dia abans
- Una picada (ametlles, 2 grans d'all)
- Oli d'oliva
- Sal
6 racions
Utensilis
Olla
Elaboració
Rentarem bé els bolets i els farem bullir en un litre i mig d'aigua durant 25 minuts, i reservarem l'aigua de bullir-los. Una vegada passat aquest temps, separarem els bolets i els deixarem a part.
Mentrestant, en una cassola, farem un sofregit amb la ceba i el tomàquet i deixarem que quedi ben confitat. Quan el sofregit estigui al punt hi afegirem els bolets, tallats a trossos petits.
Els salarem, i els i farem una remenada per tal que s'impregnin bé i deixarem que cogui tot durant cinc minuts amb poc foc.
A continuació, agafarem dos cullerots de l'aigua de bullir els bolets,i en un recipient i triturarem el pa prèviament esmicolat. Tot seguit, ho tirarem a l'olla junt amb el contingut de la cassola i la picada i ho deixarem coure durant 15 minuts.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.