Llom amb llet
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llom aproximadament de 1.300 o 1'400 gr
- Un litre de llet
- Sal
- Pebre
- Un got d'oli (uns 250 gr)
- Canyella en pols
- 200 gra de xampinyons
- Mig got d'aigua
8 racions
Utensilis
Una safata per anar el forn.
Elaboració
Posem el llom a la safata, el salpebrem i posem canyella amb pols per davant i darrera, i tirem l'oli i el litre de llet, el tapem amb paper de alumini i al forn.
El forn el tindrem a 200º de temperatura, quant comenci a bullir l'abaixarem a 150º, no pot anar massa de pressa perquè podria quedar molt espès i sobtat. De tant en tant aneu regant el tall amb el seu suc.
Mig hora abans de apagar el foc i tirarem els xampinyons i estarà llest.
El deixem refredar per poder tallar-lo.
La llet queda agrumollada, va molt be amb una forquilla xafar els grumolls que ha quedat de la cocció, els xampinyons els haurem retirat per tal de no xafar-los, llavors i tirarem mig got d'aigua i posarem el llom tallat i els xampinyons que havíem retirat posteriorment.
Encendrem el forn a temperatura alta durant uns 20 minuts que torni a bullir i es begui l'aigua... i el llom estarà llest.
1h 20min
Notes
Es una recepta molt fàcil de fer i el resultat es força bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1871 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.