Risotto amb carabassa i gorgonzola
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 25 g de mantega (o d'oli d'oliva)
- 200 g de carabassa pelada i tallada a dauets
- 350 g d'arròs millor (bomba) i segueix coent t1,5 l de brou de pollastre (0 tambe de verdures a gust)
- 150 g de formatge gorgonzola(dolce o cremós, a poder ser)
- Parmesà rallat
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
En una cassola amb la meitat de la mantega sofregeix la carabassa uns 5 minuts. Afegeix sal i pebre un raig d'aigua, i deixa coure a foc lent tapat uns 20 minuts.
Destapa i deixa evaporar l'aigua.
Agafa la carabassa, Afegeix l'arròs i deixa'l fregir uns 2 minuts més.
Afegeix un cullerot de brou calent i deixa coure tot remenant constant ment.
Quan l'arròs s'hagi begut el brou, afegeix un altre cullerot i segueix coent tot remenant de tant en tant.
Segueix aquest procés durant uns 18 0 20 minuts.
Quant l'arròs sigui al dent, afegeix el formatge tallat a trossos petits, es deixa que es desfaci tot remenant.
Posar a punt de sal i pebre i deixa reposar uns 2 o 3 minuts fora del foc abans de servir.
45min
Notes
Es un primer plat, ara aneu en compta és molt contundent i en poquet ni hi ha prou
Tambe pot ser com acompanyament d'algun tipus de carn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1680 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.