Risotto amb carabassa i gorgonzola

Ingredients

  • 25 g de mantega (o d'oli d'oliva)
  • 200 g de carabassa pelada i tallada a dauets
  • 350 g d'arròs millor (bomba) i segueix coent t1,5 l de brou de pollastre (0 tambe de verdures a gust)
  • 150 g de formatge gorgonzola(dolce o cremós, a poder ser)
  • Parmesà rallat
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

En una cassola amb la meitat de la mantega sofregeix la carabassa uns 5 minuts. Afegeix sal i pebre un raig d'aigua, i deixa coure a foc lent tapat uns 20 minuts.
Destapa i deixa evaporar l'aigua.
Agafa la carabassa, Afegeix l'arròs i deixa'l fregir uns 2 minuts més.
Afegeix un cullerot de brou calent i deixa coure tot remenant constant ment.
Quan l'arròs s'hagi begut el brou, afegeix un altre cullerot i segueix coent tot remenant de tant en tant.
Segueix aquest procés durant uns 18 0 20 minuts.
Quant l'arròs sigui al dent, afegeix el formatge tallat a trossos petits, es deixa que es desfaci tot remenant.
Posar a punt de sal i pebre i deixa reposar uns 2 o 3 minuts fora del foc abans de servir.

45min

Notes

Es un primer plat, ara aneu en compta és molt contundent i en poquet ni hi ha prou
Tambe pot ser com acompanyament d'algun tipus de carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: