Pastís fresc de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 ml d'aigua
- 100 ml de suc de llimons (2 llimones )
- 150 gr de llet condensada
- 200 gr de sucre
- 2 sobres de gelatina de llimona
- 500 ml nata per muntar
8 racions
Utensilis
2 bols i un cassó
Elaboració
En un cassó i posarem el suc de dos llimones, 500 ml d'aigua,ho posem el foc tirem la gelatina i ho bullim dos o tres 3 minuts sense parar de remoure-ho.
Ho apartem del foc i reservem.
En un bol barregem be el sucre i la llet condensada i també ho reservem.
En un altre bol a part, muntem la nata en fred per aconseguir que sigui ben esponjosa.
A la nata muntada i afegim la barreja del sucre amb la llet condensada,ho remenem poc a poc amb una espàtula.
A continuació incorporem la preparació de la gelatina i ho barregem tot amb la (batedora o varetes).
A continuació caramal·litzem un motlle i tirem la barreja, ho posem a la nevera durant 2 o 3 hores.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.