Rèmol amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
- Romesco
- Fumet de peix
- Un got de conyac
- Sal
- Julivert picat
- Pebre negre en pols
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el calent em i l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
Deixem que arrenqui el bull durant uns dotze minuts, i tot seguit afegim els talls de rèmol salpebrats i deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust.
Tot seguit afegim les mongetes, i amb l'ajuda de les nanses donem unes sacsejades i deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts més, ho espolsem amb el julivert picat, i ja ho podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.
Comparteix aquesta recepta: