Carbassons farcits gratinats amb salsa Aurora
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres carbassons de mida grossa
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Bolonyesa per quatre carbassons
- Salsa Aurora
- Formatge ratllat
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata refractària gran (rectangular)
Un cassó gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una espàtula metal·lica plana
Una safata plana metal·lica amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta fins el moment de fer-la servir.
Tot seguit, tallem els carbassons a lo llarg, en tires d'un dit de gruix, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les fregim amb oli d'oliva.
Un cop fregides, les deixem en una safata amb paper de cuina.
A continuació, fiquem quatre llesques de carbassó ben ficades a la safata refractària i les anem omplint amb la bolonyesa.Tot seguit, les tapem amb una altre tira de arbassó, les cobrim amb la salsa Aurora, i tot seguit les cobrim amb formatge ratllat i uns daus de mantega pel damunt.
Seguidament, les fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge ja és ben daurat, i ja les podrem servir a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.