Vinagreta de taronja i porradell
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre gots grans de suc de taronja
- Quatre gots grans d'oli de girasól
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mig manat de porradell ben picolat
- Un raig de vinagre de poma
10 racions
Utensilis
Un atuell rodó de plàstic transparent amb tapa
Una batedora elèctrica
Un escorredor de sucs
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, picolem el porradell i el reservem.
Seguidament, en un atuell rodó de plàstic fiquem la mateixa quantitat de suc de taronja, com d'oli de girasol, i un bon raig de vinagre de poma.
Tot seguit, afegim un polsim de sal i pebre negre, i seguidament passem la batedora elèctrica i veurem que es converteix en una vinagreta fina i homogènia.
Seguidament, afegim el porradell picolat, i ja la tenim llesta per fer servir.
Tapada en el atuell amb tapa guardada en el frigorífic, la poden tenir uns quants dies.
En el moment de fer-la servir, hem de donar unes voltes amb el batedor de varetes abans.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor L'enigmàtic món de les salses Vinagretes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.