Torró de gema cremada
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 grs. d'ametlles crues moltes
- 8 rovells d'ou
- 500 grs de sucre
- 125 cc. d'aigua
- Una mica de canyella en pols
Elaboració
Es prepara l'almibar a punt de bola fluixa.
Es remenen els rovells d'ou en un bol, s'hi va tiran l'almibar a poc a poc, batent amb una espatula,quan esta ben batut es torna a possar al foc en un cassò, es remena seguit fins que esta cuit; si tira l'ametlla ratllada, a poc a poc i sense deixa de remena.
Es torna a possar al foc i quan deix d'enganxar-se al cassò, jà esta a punt i es pot possar al motlle,s'escampa bè i si tira la canyella en pols per sobre (si es fa tamitzan-lo amb un colador fi queda mes ben repartit).
Quan esta jà sentat, s'hi tira el sucre i es crema amb el cremador.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.