Ànec amb naps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec de 1.500 kgs.
  • Una ceba mitjana ratllada
  • Dues pastanagues ratllades
  • 12 cebetes petites
  • 800 grs. de naps de pell negre
  • 4 cullerades de puré de tomàquet
  • Un feixet d'herbes (llorer, farigola,orenga,un gra d'all gros,un trosset de canyella branca,un trosset de pell de taronja seca i unes tiges de julivert)
  • 1/4 l.de vi ranci sec
  • Una copeta d'ánís sec
  • 80 grs. de llard
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada de farina
  • 12 ametlles i avellanes torrades
  • Uns fils de safrà
  • Brou o aigua calenta
  • Pebre molt
  • Sal,

6 racions

Elaboració

Amb l'ànec ben net salpebreu-lo generosament per dins i per fora, posar-lo a una cassola gran de fang, amb el llard i l'oli quan esta calent, posem-hi l'ànec i enrossir-lo per tots costats, en aquest moment s'hi afegeix les cebetes, la ceba, les pastanagues ratllades i el manadet d'herbes.
S'escorre el greix que sobra i es reserva, afegim el vi ranci, l'anís i el puré de tomàquet,deixeu reduir a la meitat,posar-hi la farina remenar i mollar-ho amb el brou calent en tal quantitat que cobreixi la meitat de l'ànec, tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau.
Mentrestant pelarem els naps, si son grossos els farem a trossos,els bullirem uns minuts, els fregirem amb el greix que teníem reservat, fins a enrossir-los
.Uns minuts abans d'acabar la cocció hi afegirem les cebetes, els naps i la picada ben fina, de ametlles i els fils de safrà.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: