Llengua de vedella
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llengua de vedella
- Dotze cebetes
- Una ceba grossa
- 1/2 pebrot vermell
- Un tomàquet madur
- Dos claus d'olor
- Mig tronc de canyella
- Tres grans d'all
- Una fulla de llorer
- Sal
- Un raig de conyac
- Dues cullerades de llard
- Dues cullerades d'oli
- Dues pastanagues a rodanxes
6 racions
Elaboració
Despres d'escaldar i pela la llengua de vedella,es sofregeix amb dues cullerades de llard i dues d'oli.
Quan la llengua está un xic d'aurada,es tiren a la cassola: les cebes, els alls i el tomàquet pelat, els claus,la fulla de llorer i el mig tronc de canyella amb un raig de conyac.El pebrot i las pastanagues.La sal.
Una vegada que está tot ben daurat i cuit, es retira de la cassola la llengua,perque es refredi i es pugui talla a rodanxes.També es treuen el clau,la fulla de llorer i la canyella que es llencen.
Les cebetes i las pastanagues es guarden per adornar el plat al final.Tot el que ha restat a la cassola es passa pel turmix,per fer una salsa ben fina.
Per acabar el plat es posará la llengua en una cassola de fang i es cobrirá amb la salsa,
mantenint-la a foc lent entre deu i quinze minuts, al final s'hi afegiran les cebetes i la pastanaga.I a servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4030 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.