Llengua de vedella

Ingredients

  • Una llengua de vedella
  • Dotze cebetes
  • Una ceba grossa
  • 1/2 pebrot vermell
  • Un tomàquet madur
  • Dos claus d'olor
  • Mig tronc de canyella
  • Tres grans d'all
  • Una fulla de llorer
  • Sal
  • Un raig de conyac
  • Dues cullerades de llard
  • Dues cullerades d'oli
  • Dues pastanagues a rodanxes

6 racions

Elaboració

Despres d'escaldar i pela la llengua de vedella,es sofregeix amb dues cullerades de llard i dues d'oli.
Quan la llengua está un xic d'aurada,es tiren a la cassola: les cebes, els alls i el tomàquet pelat, els claus,la fulla de llorer i el mig tronc de canyella amb un raig de conyac.El pebrot i las pastanagues.La sal.
Una vegada que está tot ben daurat i cuit, es retira de la cassola la llengua,perque es refredi i es pugui talla a rodanxes.També es treuen el clau,la fulla de llorer i la canyella que es llencen.
Les cebetes i las pastanagues es guarden per adornar el plat al final.Tot el que ha restat a la cassola es passa pel turmix,per fer una salsa ben fina.
Per acabar el plat es posará la llengua en una cassola de fang i es cobrirá amb la salsa,
mantenint-la a foc lent entre deu i quinze minuts, al final s'hi afegiran les cebetes i la pastanaga.I a servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Això ha d'estar boníssim. No he fet mai llengua, però sí que n'he menjat i és molt bona. Aquesta recepta té molt bona pinta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: