Salsa per una bona graellada (pollastre, conill, vedella etc.)
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 ceba grosa
- 5 grans d'all
- 1 cullarada sopera de vinagre o dues de suc de llimona
- 3 culleradas de conyac
- 4 culleradas d'oli d'oliva
- 1 cullaradeta de pebre vermell
- 1/2 de pebre negra
- 1/2de sal
Elaboració
Es tritura tot com si fos una crema.
Es posa en un bol i si adoba la carn, com una hora, i ja la tenim preparada per anar a la graella.
La crema que ens quedi, la posem a una paella i la fem coure 5 minuts, la farem servir per acompanyar la carn.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.