Pollastre a la catalana
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre de 1,200 kgs tallat en 8 trossos
- 2 cebes grosas a rodanxes
- 3 pebrots verts i vermells tallats a tiras
- 3 carabasons tallats a rodanxes
- 4 tomaquets madurs pelats i tallats
- Uns alls laminats
- 200 grs. de xampinyons
- 12 olivas verdes i negres sense pinyol
- 150 grs. de pernil salat talladet
- 1 cullaradeta d'all picat
- 1/4 l. d'oli d'oliva
- Pebre negre molt
- Sal
4 racions
Elaboració
Amanirem el pollastre amb sal i pebre.
El fregim fins a enrosirlo, i el retirem.
Fregirem la ceba, els alls,els pebrots i els carbassons, en una casola de fang, amb l'oli de fregí el pollastre.
Remenarem de tant en tant,ho courem 10 o 12 minuts, afagirem els xampinyons, el pernil i el tomaquet, deixan-lo 10 minuts mes.
Posarem el pollastre a la casola, cubrin-lo amb la salsa.
Tapar la casola i ho deixarem coure 25 minuts a foc lent.
Posarem las olivas i servim.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.