Pollastre a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre de 1,200 kgs tallat en 8 trossos
  • 2 cebes grosas a rodanxes
  • 3 pebrots verts i vermells tallats a tiras
  • 3 carabasons tallats a rodanxes
  • 4 tomaquets madurs pelats i tallats
  • Uns alls laminats
  • 200 grs. de xampinyons
  • 12 olivas verdes i negres sense pinyol
  • 150 grs. de pernil salat talladet
  • 1 cullaradeta d'all picat
  • 1/4 l. d'oli d'oliva
  • Pebre negre molt
  • Sal

4 racions

Elaboració

Amanirem el pollastre amb sal i pebre.
El fregim fins a enrosirlo, i el retirem.
Fregirem la ceba, els alls,els pebrots i els carbassons, en una casola de fang, amb l'oli de fregí el pollastre.
Remenarem de tant en tant,ho courem 10 o 12 minuts, afagirem els xampinyons, el pernil i el tomaquet, deixan-lo 10 minuts mes.
Posarem el pollastre a la casola, cubrin-lo amb la salsa.
Tapar la casola i ho deixarem coure 25 minuts a foc lent.
Posarem las olivas i servim.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: