Peus de porc
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 peus de porc partits en quatre trossos cada un
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 tomà quets madurs
- 3 grans d'all
- 1 bitxo
- 1 copa de vi blanc
- Ametlles torrades
- Farina
- Julivert
- Sal
6 racions
Elaboració
Es couen bé els peus durant una hora u hora i mitja amb aigua i la sal (45 minuts en olla a pressió).
Fem un sofregit de ceba, els alls, pastanagues i els tomàquets, quan esta cuit si posen les ametlles, el julivert, el bitxo, la farina es remene uns moments i si tira el vi, es redueix i es passa per el turmix, per fer la salsa.
Escorrem els peus i guardem una mica de brou.
Ho posem tot a una cassola de fang i deixem que faci xup-xup durant mitja hora.
Si ho volem com a plat únic hi afegirem patates i uns quants pèsols.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.