Bledes estofades amb cansalada i mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cansalada de panxeta tallada gruixuda
- Tres bledes de mida mitjana
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Sal
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassó gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem les bledes, les tallem en trossos regulars i les escaldem en un cassó amb aigua i sal durant cinc minuts i les reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la cansalada tallada a trossos gruixuts fins que veiem que ja està daurada, i tot seguit afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi i deixem que redueixi.
A continuació, afegim les bledes, les mongetes del ganxet i dos cullerots de pollastre que les cobrixi, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt ja és cuit.
Seguidament, ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.