Salsitxes de pollastre amb sofregit de tomàquet i mongetes de Santa Pau
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze salsitxes de pollastre (quatre per persona)
- Quatre cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)_
- Un raig de vi negre
- Sal
- 400 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Picada d'all, oli i julivert feta amb batedora elèctrica
- Oliva d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les salsitxes fins que estiguin daurades, i les reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, fiquem: quatre cullerots de sofregit de tomàquet, un cullerot de picada, i un raig de vi negre.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim les salsitxes i les mongetes, fiquem el foc baix, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3316 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.