Patates bullides amb pebre vermell i oli d'oliva
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres patates de mida petita
- Aigua
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva verge
1 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un plat pla de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, netegem les patates a raig d'aixeta i les posem a coure en un cassó amb aigua i un polsim de sal, amb la seva pell.
Quan ja són cuites, les deixem refredar i amb l'ajuda d'un ganivet, les tallem en dues meitats a lo llarg.
Seguidament, les posem cara amunt ben repartides en el plat, les espolsem amb una mica de sal i pebre vermell dolç, i ja per acabar les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge, i ja les podrem servi a taula.
40min
Notes
En una gran superfície de Reus, hi han unes patates de mida petita, que són adients per fer aquesta recepta.
Aquesta recepta, tant pot servir com a primer plat, com a guarnició.
Com a primer plat,farem tants plats com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.