Supremes de lluç "Orly" amb anelles de ceba
Categoria:
Tipus de plat: Tempura
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de lluç d'uns 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pasta "Orly" (la trobareu a les meves receptes)
- Setze anelles de ceba (les trobareu a les meves receptes)
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Una safata plana metal·lica amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, quan comprem el lluç demanem que ens el tallin en supremes d'uns 200 grams aproximadament.
Seguidament, salem les supremes i les passem per la pasta "Orly" que hem fet seguint la meva recepta, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són cuites i daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Tot seguit, fem les anelles de ceba com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les posem com a guarnició a la safata de porcellana, per acompanyar les supremes de lluç, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: