Arròs a la cassola amb cargols, costella i carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de cargols tipus "vinyals" congelats
- 500 grams de carxofes congelades
- 500 grams de costella de porc tallada a trossos menuts
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un pebrot vermell
- Una ceba picolada
- 400 grams d'arròs tipus bomba "Montsià"
- Picada d'all, julivert i all feta amb la batedora elèctrica
- Un sobre de colorant per l'arròs
5 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un got de batedora
Elaboració
Primerament,en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la costella salpebrada, la ceba picolada, el pebrot tallat a brunoise menuda, i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, tot seguit afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que vagi coent-se a foc baix, com si fessim un rissoto.
Tot seguit, afegim les carxofes i els cargols, i deixem que segueixi coent-se.
Si veiem que falta brou n'afegim el que faci falta, corregim de sal, i deixem que cogui fins que ja estigui al nostre punt de cuit, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.