Llamàntol a la graella amb salsa romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llamàntol de mida gran
- Salsa romesco (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
2 racions
Utensilis
Una graella elèctica
Una safata gran de porcellana blanca
Una salsera
Unes pinces trencanous
Un ganivet gran
Elaboració
Primerament, agafem el llamàntol i amb el ganivet gran, separem el cos del cap.
Seguidament, tallem el cap en dues meitats a lo llarg, el salpebrem i el reservem.
Tot seguit, amb les pinces trencanous, aixafem les dues pinces grosses de la part del davant i les reservem.
A continuació, tallem el cos del llamàntol en rodelles de dos dits de gruix, i ja podem posar: elcap, les pinces i les rodelles del cos damunt la graella, i anant-hi donant voltes, fins que tot plegat és cuit al nostre gust, i ja ho podrem posar ben ordenat a la safata de porcellana, i ho servirem a taula acompanyat d'una salsera amb romesco.
45min
Etiquetes: Cuina marinera Cuina per les festes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.