Conill fregit amb alls i ceba
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos conills d'un quilo de pes cadascun tallats a trossos regulars
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues fulles de llorer
- Deu alls amb pell aixafats
- Un got de vi ranci
- Pebre negre en grà
- Sis cebes pelades
- Aigua
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un wok gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, salpebrem el conill i el sofregim en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, a foc viu fins que estigui ben enrossit.
A part, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: les sis cebes tallades a juliana, juntament amb els alls aixafats, un grapat de grans de pebre negre i dues fulles de llorer.
Deixem que coguin les cebes a foc baix, fins que veiem que començen a ser toves, i els hi afegim un got de vi ranci, un dit d'aigua, corregim de sal i deixem que s'acabin d'estovar.
Tot seguit, ho afegim a la cassola amb el conill i deixem que s'acabi de coure tot junt, fins que el conill estigui ben cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.