Conill estofat amb galeres i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill i mig de quilo
- Quinze galeres de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Una ceba picolada
- Dos alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica gran
Una paella gran
Uns estalvis
Una safata metal·lica plana
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les galeres salpebrades, les flamegem amb el conyac calent, uns tres minuts i les reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrat, juntament amb una ceba picolada, dos alls aixafats i una fulla de llorer.
Tot seguit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de conyac, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill estigui gairebé cuit.
Seguidament, corregim de sal, i ja podem incorporar les mongetes juntament amb les galeres, i deixar que s'acabi de coure tot plegat, uns dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
Aquesta setmana comença a Cambrils (el Baix Camp) la temporada de la galera, amb festa inclosa.
Etiquetes: Cuina d'hivern La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.