Pollastre farcit de Nadal
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre de 4kg.
- 100 gr. pernil serrà
- Llar
- Poma, taronja,orellanes, prunes, pances, cebetes.
- Llorer, farigola, pebre negre, sal i oli.
- Vi ranci
Elaboració
Primer suplimar el pollastre amb alcohol.
Prepereu el farcit amb la poma dues rodanxes de taronja, prunes, dues cebetes, orellanes i el pernil.
El pollastre el salpebrerem per dintre i després introduirem tot el farcit, el tanquerem amb un escuradents o cosit.
Poseu el pollastre en una plàtare que estarà untada com el pollastre amb una mica de llar al forn a 180º, el posarem de cara baix perque es coguin bé els pits, uns 30m.
Després el tombarem i afagirem l'oli, poma, orellanes, prunes, cebetes, llorer, farigola,i el vi ranci.
Cada 30m. podem regar el pollastre perque no quedi sec, punxar-lo una mica perque es cogui millor i quedi més gustós.
La cocció dura unes 4 hores.
4h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5879 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.