Pèsols estofats amb bolonyesa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de pèsols congelats
- 500 grams de carn trinxada de porc
- Una ceba picolada
- Quatre alls pelats aixafats
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Un brot de julivert
- Mig got de vi negre
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Nou moscada
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Un cassó gran
Un a espàtula de fusta
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem els pèsols fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Quan comprem la carn picada de porc a la cansaladeria, demanem que ens la passin dues vegades per la picadora.
Seguidament, a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la carn picada salpebrada amb un polsim de nou moscada, la ceba picolada i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja esta ben sofregit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi negre i deixem que redueixi.
A continuació, afegim els pèsols, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1549 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.