Ous remenats amb bacallà, gírgoles i alls tendres
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un manat d'alls tendres
- Vuit ous
- 200 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Oli d'oliva
- 400 grams de bacallà esqueixat
- Quatre llesques de pa de motlle
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, agafem les llesques de pa de motlle, les tallem en triangles, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, tallem en trossos menuts els alls tendres, el bacallà dessalat i les gírgoles, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim els vuit ous ben batuts, i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que els ous són quallats al nostre gust, i ja ho podem repartir en la safata de porcellana amb els triangles de pa fregit pel voltant de la safata, i ja ho podrem servir a taula,espolsat amb julivert picolat.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.