Allioli de codony
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
6 racions
Utensilis
Un morter de terrissa amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, posem els codonys pelats i tallats a trossos menuts, i deixem que coguin a foc baix fins que ja estiguin cuits.
Seguidament, els passem per la batedora elèctrica i els reservem.
A part, fem mig morter d'allioli com explico a la meva recepta, i tot seguit afegim tres cullerades de codony i seguim remenant, fins que ja tenim un allioli ben lligat, i ja el tindrem a punt per fer servir.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.