Llibrets de pollastre farcits d'espinacs amb panses, pinyons i anxoves
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pits de pollastre de mida mitjana
- 300 grams d'espinacs congelats
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de panses de Corint
- Dues llaunes de filets d'anxova
- Oli d'oliva
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
- Una ceba tendra picolada
- Aigua
- Quatre patates mitjanes
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un cassó gran
Un estri pla metàl·lic per aixafar els pits
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts: els espinacs, les panses i els pinyons. Tot seguit, ho escorrem tot plegat i ho reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim una ceba picolada, i quan ja és rossa, afegim: les panses, els espinacs i els pinyons i ho picolem una mica amb l'ajud d'un ganivet i ho reservem.
A continuació, pelem les patates, les tallem ben fines tipus "palla", i les fregim en una paella fins que estiguin ben fregides i les reservem.
Tot seguit, filetegem els pits de pollastre ben fins, i els farcim amb la farsa dels espinacs i tres filets d'anxova per cada llibret.
Seguidament, ho cobrim amb un altre filet de pit, i amb l'ajud de l'estri per aplanar-ho ho aixafem una mica, els espolsem amb una mica de sal, els passem per farina, l'ou batut, i el pa ratllat, i els fregim amb oli d'oliva, fins que estiguin ben rossos, i els fiquem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar, posem un llibret a la part de dalt del plat amb un niu de patates "palla" a la part de baix, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1693 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.