Arròs amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Marca per paelles [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Dotze cocotxes de bacallà dessalades
  • Sis tripes de bacallà dessalades
  • Sal (si cal)
  • 400 grams d'arròs tipus "Bomba" Montsià
  • Picada d'all, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador fi
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, una branca d'api, una fulla de llorer i mitja ceba pelada,
Bullim durant deu minuts les tripes i les cocotxes de bacallà, les escorrem i les reservem.
Seguidament, fiquem quatre cullerots de marca per paella, 400 grams d'arròs un bon raig de picada, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim la tripa tallada a trossos menuts i les cocotxes senceres, i ho remenem una mica amb l'espàtula de fusta,
A continuació,afegim el fumet de peix fins a l'altura de les nanses, i ho deixem coure en el foc uns deu minuts.
Ja per acabar, corregim de sal i fiquem la paella en el forn a 180º, fins que l'arròs ja és cuita al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota la paella.

45min

Notes

Aquesta és una paella típica de la Quaresma


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: